like

Monday, February 22, 2010

miko remaja terlampau~

POSE TERLAMPAU 1
POSE YANG MEMBUATKAN SEMUA JANTAN2 TERTAWAN

biadota
-nama miko
-usia remaja(remaja tpi sudah bunting....ISH2)
-muncul tidak disengajakan(dtg sndiri kerumahku mula2 tu utk makan aku tgk bdn kurus gila n comot pastu aku pun mandikan lar n bagi makan)
-akhirnya diistiharkan ini cat baru aku tewus tingl dirumahku smpai skang.:)
-digosipkan sebagai Bini cico
-manje,comot,suara yang cute,badan bercorak(nombor 6),makan kuat,takut dengan cico(selalu je kene buli nan cico)



PleaseLIKE!!

6 comments:

Nazz@Purple said...

Bila plak name dia miko.name dia memey la..cico ko tu along nak bgi name norman..HAHAHAHA..(ketawa ngan jahatnye..)

Miss Ctie™ said...

salam ..
eeish chomelnya miko ni ...
nma dye pn chomel ... :)

p/s ; bgos z ..,
u mjga kbajikn haiwn yg mulia ni .. :)

troskn usaha u !
chayok2 z !!! :)

wassalam ..

z-90 said...

haha memey?
aduai.
yelar2.
t ank2 memey n norman..nk bg nama ap lak?
kiki
x leh blah lar.
bengang nan memey n norman..cat2 aku jadi mangsa kekejaman.
:(

z-90 said...

walaikumusalam.
tnx ct.
hehe
nk membiak2kn cat nie.
hoyei2

miss skinny.. said...

taw tak bile gambar haiwan d amek gambar...
hayatnye akan pendek...
huhu...juz share my experience so far...

mercy said...

nice 1
i'm shuhada
kindly follow my blog bleh??
fargileheart.blogspot.com

p.s:spelling mmg sngaje di eja bitu <3