like

Wednesday, December 29, 2010

kenapa cullen ?

pertama: sebab aku ada taring.






kedua : suka dengan vampire.
- putih(padahal aku tidak putih)
-taring cumel
-bibir merah jambu gitu
-boleh hidup lame
-seorang penyayang (contoh dalam cite twilight)
-berlari laju(aku tidak penah masuk olahraga disekolah hehe)



ketiga: mempunyai group cullen
-group ini mulanya saja2 je.just nak tambah rakan2..sebab.makin lame. kawan yang bernama cullen ini makin ramai.justeru aku menjemput2 rakan yang mcm best ni join. n lame kelamaan makin ramai. alhamdulilah , sekarang dah ada 100 orang member dah.group ini tidak la se TOP group2 HOWT lain tuh.just biasa2 je.yang mempunyai minat yang sama..Peace...
PleaseLIKE!!

3 comments:

bajiku shefi said...

eh2...nk ltak cullen jugak lah..sb i pon ade gigi taring.. hihi

puteri.dyne94 said...

bro...nice edit lahh..
smart gmbr yg second 2..
edit kat mane je??

fragileheart-kiddy(= said...

sayangg cullen family gila2 bahbie ;p