like

Tuesday, January 18, 2011

saya sayang kawan saya



saya sayang kawan saya dan like jika anda sayang saya juga - itulah status mengedix aku pada hari itu. dan 40 orang meng - likenye.. wahh .tnx la beb. terharu gila gaben.
airmata berguguran disudahi dengan rembisan hingus yang tidak bersudahan.ngeh2...:D

thanks la . siyus terharu. bagi aku kawan adalah segalanya.. mana yang rapat, tak bape rapat, yang terlebih rapat. tanpa mereka siapalah aku. (ayat - ayat baget) . bagi aku kawan ini senang je. time susah tolong aku . dan kalu mereka susah aku akan tolong . jangan lak time aku ada problem negara terkontang kanting dibiarkan begitu saja. lame - lame boleh mati kering kowt. : p

korunk nak ke aku mati kering? haha. kalu mati dalam keimanan ok la jugaks. ishh ap ak mepek nie. ^^" . kalau ada menda yang aku boleh tolong , aku tolonglah no hal aku tak ingin pembalasan pun tapi cukuplah menghargai aku. itu je. x mintak lebih2 pun. :) .tapi jangan minx tulun hal2 kewangan. "haaii mak mintak maap la yee.. mak pun tak cukup nak menyara kucing yang berekor - ekor di rumah tuh" hehehhe

lastly, kalu mana yang kate aku sombong tu. bukan lah. aku bukan sombong, tapi aku ni jenis pemalu sikit .Yela dah lame tak tegur - tegur. ni tiba - tiba aku nak tegur , tak terkejut beruk ke korunk. mungkin take time sikit. terutamanya girl. ^^"

dalam berkawan aku tak suka beberapa perkara : -

1) tak payah la nk heboh2kan bf/gf korunk tu kat aku sangat.macam ko sorang je ada bf/gf okey?
2)cakap jangan lah nak menang je , berapi - rapi macam rasengan .

rasenye itu jela kowt... kalu ada lain , akan ditokok tambah di lain masa ,hari dan tempat.
sebelum akhiri, ambik omputih quote di bawah ini ok. bagi menyemarakan jiwa raga korunk.:)

love friend

“Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.”

"A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are."


PleaseLIKE!!

4 comments:

★Loseresol♥Halimunan★ said...

Z..!!aku sayang k0..!!hahahaa.. X))
hurmm act thx larh coz aku bg chance utk jdik 1st commenter kat post nie (ma luck jek act)..agagagaa..~ XP

hurmm syg2 gak tp ingt jgn wat somethin' yg x b'bal0i coz kurang kaseh syg..!!lalalalaa..~ ^^

zuhir cullen said...

haha tahu xpe... yg kt post kt atas tu pun.. ko la yg like ak gak kan.. auuw.. pipiet.. ko nie wat aku terharu lebih2 bagai lah.. haha.. semua air2 hingus , mata semua dah merembes dengan sendirinya dah.. esok ko ckp je ko nk makan pe. . hahahahha..

haha.. piet. ak ni nampak sngt ke kureng kasih syg? ;p

fragileheart-kiddy(= said...

z, rindu :(
jangan lah hilang lgy. hurmm.
saya sayang kawan saya jugak. hehe :)

Anonymous said...

akak nak tiru gak status nie bole?